Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Sold out τα εισιτήρια του Ηρακλή για τον ημιτελικό του Skoda Xanthi Arena

Πραγματικά "μαγικά" αποδείχθηκαν τα 1.150 εισιτήρια που παρέλαβε ο Ηρακλής για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη το βράδυ της Τετάρτης στο Skoda Arena.


Ειδικά μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ που ξεσήκωσε τον κόσμο, εξαφανίστηκαν, και έτσι όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, έχουμε sold out από την πλευρά του Ηρακλή.

Κατά συνέπεια θα έχουμε τουλάχιστον 1.150 φανατισμένους οπαδούς του Ηρακλή στο Arena και το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι αν θα εξαντλήσει τα 5.000 εισιτήρια η ομάδα της Ξάνθης.

Στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης υποστήριζαν πάντως ότι οι θρακιώτες οπαδοί δεν εμφανίζονται τόσο... θερμοί και επιμένουν ότι οι ενδιαφερόμενοι οπαδοί του Ηρακλή μπορούν να αναζητήσουν εισιτήρια από αυτά που προορίζονται για τους Ξανθιώτες, εκτιμώντας ότι δεν θα εξαντληθούν.

Βέβαια, υπενθυμίζεται ότι όπως έχει διευκρινιστεί και σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, πέραν των εισιτηρίων που δόθηκαν στους Θεσσαλονικείς ουδέν παραπάνω θα δοθεί, ενώ όσοι επιθυμούν να πάρουν αυτά που προορίζονται για τους Ξανθιώτες πρέπει να αποδεικνύουν την θρακιώτικη καταγωγή τους με την αστυνομική τους ταυτότητα.