Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Εκτός αποστολής ο Γιαννίκογλου! Η 20μελής ελλιπής αποστολή του Ηρακλή που αναχώρησε για Ξάνθη

Έχοντας σαν μοναδικό στόχο την επίτευξη της ανατροπής του 0-1 της Μ. Πέμπτης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο η αποστολή του Ηρακλή αναχώρησε για την Ξάνθη και τον μεγαλο επαναληπτικό της Τετάρτης με την Skoda Ξάνθη στο τελευταίο βήμα πριν τον τελικό του ΟΑΚΑ.


Εκπληξη ο αποκλεισμός του πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης και κορυφαίου στον πρώτο επαναληπτικό Σεραφείμ Γιαννίκογλου.

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, με άλλη ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, ολοκλήρωσε το πρωί της Τρίτης την μίνι προετοιμασία του για τη ρεβανς του ημιτελικού με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Μετά το τέλος της ο τεχνικός του Ηρακλή ανακοίνωσε τους 20 της αποστολής του από τους οποίους αύριο πριν την σέντρα θα αποκλείσει δύο. Εκτός έμειναν οι Γιαννίκογλου και Τόσκας όπως και οι Στάμου και Ιντζόγλου που είναι τιμωρημένος.

Παρών στην αποστολή οι δύο αναγκαστικές αλλαγές του παιχνιδιού της Κυριακής για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League με την ΑΕΚ. Τους Ρομάνο και Τσιλιανίδη καθώς ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους.

Παρών και ο Σίλβα Χουάντερσον που σε αντίθεση με τον πρώτο ημιτελικό όπου ήταν τιμωρημένος θα είναι και πάλι βασικός. Αντίθετα ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου που ήταν βασικός στο παιχνίδι της Μ. Πέμπτης έμεινε εκτός αποστολής και την θέση του πήρε ο Παναγιώτης Λαδάς.

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή του Ηρακλή αποτελούν οι: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος, Πασάς, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης και Αγγελούδης.