Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Το Σάββατο η φιέστα και η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕ Κομοτηνής

Το Σάββατο (2 Μαΐου) στις 6.00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής θα γίνει η φιέστα και η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην ΑΕ Κομοτηνής.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους της ΑΕ Κομοτηνής, βραβεύσεις των χορηγών, αγώνες επιδειξης τμημάτων των ακαδημιων του συλλογου και χορευτική επίδειξη από Action Dancers χορογραφίες της Ελενας Χατζησάββα, ενώ θα υπάρξουν και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Ο κόσμος της πόλης που όλη τη χρονιά στάθηκε δίπλα στην ομάδα και στήριξε την προσπάθεια των παικτών για άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία αναμένεται να γεμίσει το Κλειστό Γυμναστήριο για ένα τελευταίο χειροκρότημα στους πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για τη φιέστα του Σαββάτου έχει ως εξής:

Το Σαββατο στις 18:00 το τμήμα μπάσκετ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ γιορτάζει την ανοδο στην Γ΄ Εθνικη κατηγορια και σας καλεί όλους στην φιέστα ανόδου που διοργανωνεται!
Αυτη θα περιελαμβάνει φιλικη αναμέτρηση μεταξύ της τωρινής ομάδας και της ομάδας παλαιμάχων, βραβεύσεις χορηγών, αγώνες επιδειξης τμημάτων των ακαδημιων του συλλογου και χορευτική επίδειξη από Action Dancers χορογραφείες της Ελενας Χατζησάββα!
Οι εκπλήξεις θα συνεχιστουν….