Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Βόμβα! Οριστικά ΔΕΝ πήρε άδεια ο Πανθρακικός! Ούτε ο ΠΑΣ, φωτιά πλέον στα πλέι οφ...

Δεν πήρε άδεια ούτε σε δεύτερο βαθμό ο Πανθρακικός αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ετσι αφενός η ομάδα των Ιωαννίνων δεν μπορεί να λάβει μέρος στα πλέι οφ και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας χρονιάς, αφετέρου τόσο ο ΠΑΣ όσο και ο Πανθρακικός θα επιβληθεί περιορισμός στις μεταγραφές.

Αντιθέτως, δικαιώθηκαν και εξασφάλισαν άδεια σε δεύτερο βαθμό οι ΠΑΕ Πλατανιάς, Βέροια και Λεβαδειακός. Δεν παίρνει άδεια ούτε ο Εργοτέλης που δεν παρουσιάστηκε στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο, καθώς άλλωστε έχει υποβιβαστεί, ούτε ο Πανιώνιος που δεν κατέθεσε καν φάκελο.

Φάκελο δεν κατέθεσαν ούτε ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου. Από τις ομάδες που έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν την επόμενη σεζόν στην Super League δεν πήραν άδεια ο ΠΑΣ, ο Πανιώνιος και ο Πανθρακικός με τις δύο πρώτες να στερούνται άδειας τα τελευταία χρόνια. Το ρεπορτάζ τρέχει και το ThrakiSportS το παρακολουθεί...

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ».

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ".