Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Περίεργο δημοσίευμα για φλερτ του Ηρακλή με τον... Κλέιτον, παραμονή της ρεβάνς

Τον «δήμιο» του Ηρακλή φέρεται έχει βάλει στο... μάτι ο Σπύρος Παπαθανασάκης για την ενίσχυση του «γηραιού» εν όψει της επικείμενης επιστροφής στα σαλόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, που μεταδόθηκαν το απόγευμα, ο μεγαλομέτοχος του «Ηρα» επιθυμεί διακαώς να ντύσει στα κυανόλευκα τον Σίλβα Κλέιτον. 

Βέβαια, εγείρονται ερωτήματα σε σχέση με τις σκοπιμότητες που μπορεί να εξυπηρετεί ένα τέτοιο δημοσίευμα, 24 ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Βραζιλάνος ηγέτης της Ξάνθης έχει κάνει φοβερό... γκελ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρά το ότι την... πλήγωσε στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου, πετυχαίνοντας το γκολ που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στη Skoda εν όψει της αυριανής ρεβάνς.

Ο Κλέιτον βέβαια αποτελεί μήλον της έριδος για πάρα πολλές ομάδες και προς το τέλος της σεζόν θα αξιολογήσει τις όποιες προτάσεις και θα επιλέξει την δική του επόμενη μέρα.

Όπως έχει επισημάνει το ThrakiSportS, με τις πληροφορίες που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να βρεθεί ο Κλέιτον εκτός Ελλάδος. Και αν παραμείνει στην χώρα μας, τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Ξάνθη, η ομάδα δηλαδή που τον εμπιστεύθηκε και του προσέφερε την δυνατότητα να έχει φέτος αυτήν την δεύτερη νιότη...