Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Επιτυχής παρουσία με 100 άτομα της ακαδημίας Σπάρτακου-ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 25-26 Απριλίου 2015 η διαδικασία των camps αξιολόγησης νεαρών αθλητών και τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων – ακαδημιών που ανήκουν στο πρόγραμμα της ΑΕΚ FC Development Network. 

Συγκεκριμένα, η πρώτη ημέρα περιλάμβανε αξιολόγηση των νεαρών αθλητών και η δεύτερη τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες του δικτύου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες 

Η ακαδημία του Σπαρτάκου Αγίων Θεοδώρων-ΑΕΚ Network Academy συμμετείχε με όλα τα τμήματα της στο τουρνουά. Η αποστολή αποτελούνταν από 100 περίπου άτομα με 8 προπονητές της ακαδημίας και περιελάμβανε και φιλικούς αγώνες την προηγούμενη μέρα με την ακαδημία επίλεκτων του Ντίνου Κούη. 

Η αποστολή αποτελούνταν από αθλητές ηλικίας 1998 έως και 2008 και άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλες τις κατηγορίες. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι νέοι της ομάδας ηλικίας 1998-1999 οι όποιοι μετά την καλή εμφάνιση στα Σπάτα με τους νέους της ΑΕΚ έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο δικαιώνοντας το πλάνο που είχε θέσει ο Σπάρτακος από την αρχή της χρονιάς με τη δημιουργία δυο ομάδων στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, καθώς οι παραστάσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών φαίνεται να τους βοήθησαν πολύ. 

Εντύπωση προκάλεσαν επίσης και τα υπόλοιπα τμήματα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν παρά πολύ καλά στοιχεία. «Οι κριτικές και τα σχόλια των υπεύθυνων της ΑΕΚ μας αποδεικνύουν ότι είμαστε σε παρά πολύ καλό δρόμο , και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ώστε ν αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο την ακαδημία η οποία έχει σίγουρα ανεβεί σε άλλο επίπεδο», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Νίκος Ιωσηφίδης. Τ

ο ραντεβού ανανεώθηκε για τα μέσα Μαΐου όπου θα προσκληθούν για δοκιμαστικά και τουρνουά οι ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν. Εν τω μεταξύ η ακαδημία θα συνεχίσει να λειτουργεί με εντατικούς ρυθμούς καθώς στο πρόγραμμα είναι σειρά φιλικών παιχνιδιών και τουρνουά μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.