Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σοβαρό πρόβλημα καρτών στον Πανθρακικό με Ποτουρίδη, Ρομέου, Ντιγκινί (και όχι μόνο...)

Σοβαρό, σοβαρότατο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Πανθρακικός ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων - τελικών του πρωταθλήματος με Βέροια και Ξάνθη.



Ο Ρόκα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ποτουρίδη στον αγώνα με την Βέροια, ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι όπως και με τον Μεχία στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ήταν μια αποβολή που επιδίωξε ο παίκτης του Πανθρακικού που είχε συμπληρώσει επτά κάρτες και θα έχανε και τα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ έτσι έφτασε τις οκτώ και χάνει μόνο το επόμενο στην Ημαθία.

Πέρα όμως από τον Ποτουρίδη, πρόβλημα υπάρχει και με τους άλλους δύο που είδαν κίτρινη κάρτα στην Τρίπολη. Τόσο ο Ντιγκινί όσο και ο Ρομέου συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει το τεχνικό τιμ του Πανθρακικού να αποφασίσει σε ποιον από τους εναπομείναντες δύο αγώνες θα απουσιάσουν.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής θα απουσιάσει και ο Εμπό, που έλειχε και στην Τρίπολη, αφού στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσε και αυτός επτά κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών σε Τρίπολη και την τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ Κομοτηνής απέναντι στην Ξάνθη.

Στο όριο των τριών καρτών είναι επίσης οι Παπαγεωργίου, Κάσες, Σερφά και Τσουμάνης που εφόσον δεχτούν κίτρινη στο κρίσιμο ματς με την Βέροια, όπως φυσικά και όποιος δεχθεί κόκκινη, θα απουσιάσουν από τον τελικό της τελευταίας αγωνιστικής με την Skoda. Ενα ματς "τελικό", εάν και εφόσον φυσικά έχουν φύγει νικητές από την Ημαθία...