Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Όλη η Θράκη στο πλευρό της Ξάνθης! Γεμίστε απόψε το γήπεδο και γράψτε ιστορία...

Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα. Στις 9.30 το βράδυ η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Έχει το μομέντουμ, έχει την δυναμική, έχει κερδίσει στην Θεσσαλονίκη, είναι έτοιμη να γράψει ιστορία.


Περίπου 6.000 εισιτήρια έχουν εκδοθεί για τον αγώνα και πάνω από τα μισά έχουν ήδη φύγει, καθώς είναι γνωστή η λογική της τελευταίας στιγμής στους Έλληνες. Η αναμέτρηση είναι ιστορικής σημασίας και αν δεν στραβώσει κάτι, για πρώτη φορά στην ιστορία θα βρεθεί ομάδα της Θράκης σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο αγώνας αυτός δεν είναι υπόθεση μόνο της Ξάνθης. Είναι υπόθεση όλης της Θράκης. Και όλοι οι φίλαθλοι όλων των ομάδων οφείλουν να στηρίξουν την προσπάθεια. Αυτή είναι η πάγια θέση του ThrakiSportS και δεν αλλάζει.

Από νωρίς το απόγευμα η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της περιοχής μας θα βρίσκεται στο Arena και θα καταγράφει live στιγμή προς στιγμή τις ιστορικές εξελίξεις, έστω και σε αυτήν την προσωρινή μορφή σε μπλογκ λόγω του γνωστού προβλήματος που μας έχει εξαφανίσει από τον διαδικτυακό χάρτη εδώ και περισσότερο ένα μήνα (αλλά ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμα καθώς οι τεχνικοί μας βρίσκονται κοντά στην λύση...).