Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Καλά νέα για τη Ροδόπη '87, καθώς μάλλον θα αγωνιστεί κανονικά ο Αγρ. Αστέρας στον Βόλο

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Ροδόπης 87' όσον αφορά των αγώνα-ελικό με την Πανσερραϊκή στις Σέρρες την Κυριακή (3/5), για την τελευταία αγωνιστική, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της ομάδας στη Β' εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα η μια θέση της παραμονής θα κριθεί στον αγώνα της Πανσερραϊκής με τη Ροδόπη στις Σέρρες, αλλα κυρίως σε αυτόν του Μαγνησιακού με τον Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας αν τελικά γίνει, που σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS θα γίνει κανονικά.

Αν δεν κερδίσει η ομάδα από την Μαγνησία ο αγώνας στις Σέρρες δεν εχει καμία σημασία, αφού η Ροδόπη εχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον Μαγνησιακό.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με Ημαθία και χωρίς να είναι κάτι σίγουρο ακόμα, οι άνθρωποι της βεροιώτικης ομάδας πιθανότατα θα κατέβουν στο Βόλο για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Μαγνησιακό.

Θυμίζουμε ότι η ομάδας της Ημαθίας από τη στιγμή που εξασφάλισε την παραμονή της δεν κατέβηκε στον αγώνα της στη Χαλκίδα για την προηγούμενη αγωνιστική και αν το επαναλάβει και στο Βόλο θα πρέπει η Ροδόπη να κερδίσει μέσα στις Σέρρες για να γλιτώσει την κατηγορία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. Τρίκαλα 2011 (11) 26
------------------------------------
2. Αγροτικός Αστέρας Ημαθίας (11) 19
3. Άβαντες Χαλκίδας (11) 17
4. Μέντεκας Καλαμαριάς (11) 15
5. Πανσερραϊκή (11) 10
6. Ροδόπη 87 (11)  9
--------------------------
7.Μαγνησιακός (11) 8
 * Η Πανσερραϊκή έχει -4 βαθμούς