Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Στην Καρδίτσα ο "θρακιώτικος" τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα σε Νέστο και Ραφήνα

Ο Νέστος Χρυσούπολης και η Θύελλα Ραφήνας θα κοντραριστούν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που θα έχει εντονότατο θρακιώτικο άρωμα.


Βλέπετε, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου και αρμόδιος για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης από πλευράς ΕΠΟ είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, που κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει και την απονομή (εκτός και αν βρεθεί κάποιος από το προεδρείο της ΕΠΟ στον τελικό).

Ούτε φυσικά το γνωστό γεγονός ότι αγωνίζονται έξι θρακιώτες στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ΕΠΣ Καβάλας και θα αποτελέσει αντίπαλο των ΑΕ Διδυμοτείχου, Δόξας Προσκυνητών και Άρη Αβάτου στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική.

Υπενθυμίζεται ότι και στην Ραφήνα είναι εντονότατη η θρακιώτικη και δη η ξανθιώτικη παρουσία, με τους Θωμά Μπαξεβάνη και Μανώλη Ντόσκα, με παρελθόν στα ΤΕΠ της Skoda, να αποτελούν στελέχη της ιστορικής αθηναϊκής ομάδας.

Ο τελικός θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 6 Μαΐου και όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, ως έδρα του ορίστηκε το Εθνικό Στάδιο της Καρδίτσας!!!