Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΠΣ Θράκης: Αλλάζει έδρα (και) η Δόξα Προσκυνητών ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική

Δεν θα είναι μόνον ο Άρης Αβάτου που δεν θα αγωνιστεί στην φυσική του έδρα στις αναμετρήσεις για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική Κατηγορία.


Αντίστοιχη αλλαγή έδρας έχουμε και με την πρωταθλήτρια ομάδα της Ροδόπης, την Δόξα Προσκυνητών, που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, αν και απομένουν δύο ακόμα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Όπως έγινε γνωστό το γήπεδο των Προσκυνητών δεν έχει άδεια στατικότητας των εγκαταστάσεων για να μπορέσει να αγωνιστεί σε αναμετρήσεις μπαράζ για την Γ' Εθνική η Δόξα Προσκυνητών και έτσι θα δηλωθεί ως έδρα το Ενωσιακό Γήπεδο "Γιώργος Παπαδριέλλης" που βρίσκεται πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής.

Μάλιστα, αντίστοιχο πρόβλημα θα υπήρχε και με το γήπεδο του Άλσους, την έδρα δηλαδή της έτερης διεκδικήτριας του τίτλου, της Φιλίας Κομοτηνής, που πλέον ωστόσο δεν προλαβαίνει να καλύψει την διαφορά στα παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Σε κάθε περίπτωση, γεγονός είναι ότι η Δόξα Προσκυνητών θα δώσει τους τρεις εντός έδρας αγώνες μπαράζ με τις πρωταθλήτριες από τις γειτονικές ΕΠΣ Έβρου, Ξάνθης και Καβάλας στο γήπεδο της ΕΠΣ αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την ΑΕ Διδυμοτείχου στις 10 Μαΐου.

Πάντως, πρόκειται για γήπεδο που η Δόξα Προσκυνητών γνωρίζει καλά. Σε αυτό κατέκτησε πριν ένα και κάτι μήνα το Κύπελλο νικώντας στον τελικό το Κόσμιο, ενώ στο συγκεκριμένο γήπεδο έδωσε και αρκετούς άλλους εντός έδρας αγώνες την φετινή σεζόν, όταν αυτό των Προσκυνητών δεν μπορούσε να τους φιλοξενήσει για καιρικούς λόγους.