Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Εξελέγη και πάλι Εβρίτης στο νέο ΔΣ του ΠΑΣΑΠ

Και στο νέο προεδρείο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών θα εκπροσωπηθεί η περιοχή του Έβρου. Στο προηγούμενο συμβούλιο μετείχε ο Στέλιος Κεμανετζής, που όμως σταμάτησε πλέον το βόλεϊ, ωστόσο στις εκλογές της περασμένης εβδομάδας είχαμε έναν ακόμα Εβρίτη που έβαλε υποψηφιότητα και ψηφίστηκε από τους συναθλητές του.

Ο λόγος για τον Αλεξανδρουπολίτη Ανέστη Δημητριάδη, που έπειτα από τον καταρτισμό των αρμοδιοτήτων ανέλαβε θέση γενικού γραμματέα στο νέο Δ.Σ. του ΠΑΣΑΠ. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Σάκης Ψάρρας, ενώ για μια ακόμη φορά δυναμική εκπροσώπηση θα έχουν οι γυναίκες δια της εκπροσώπησής τους από τα μέλη του ΔΣ, Κατερίνας Γιώτα και Αθηνάς Παπαφωτίου.

Γενικά, μετά την γενική Συνέλευση όπου έγινε και ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του προηγούμενου προεδρείου αλλά και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π., το τελευταίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Ψάρρας
Α' Αντιπρόεδρος: Σωτήρης Πανταλέων
Β' Αντιπρόεδρος: Αθηνά Παπαφωτίου
Γεν. Γραμματέας: Ανέστης Δημητριάδης
Εδικός Γραμματέας: Γιώτα Κατερίνα
Ταμίας: Γιώργος Στεφάνου
Μέλη: Μάκης Κανέλλος, Θάνος Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Τερζής
Α’ αναπληρωματικό μέλος: Άκης Ασπιώτης
Β’ αναπληρωματικό μέλος: Αθανάσιος Πρωτοψάλτης
Γ’ αναπληρωματικό μέλος: Θάνος Μαρούλης

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος Σάκης Ψάρρας, στις δηλώσεις του στάθηκε στην ολοκλήρωση της ιστορικής συμφωνίας ΠΑΣΑΠ-ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ που «τρέχει» για το νέο σύστημα αδειοδότησης και το διακανονισμό των παλαιών οφειλών, για το νέο κανονισμό σχέσεων αθλητών-σωματείων. Παράλληλα, σχολίασε την μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στη Γενική Συνέλευση: 

«Ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που είχαμε τόσο έντονη και δυναμική παρουσία. Η συμμετοχή αυτή και το ενδιαφέρον που υπήρξε, δηλώνει αφενός ότι οι αθλητές – αθλήτριες αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα τα οποία θέλουν να συζητηθούν και να επιλυθούν και αφετέρου ότι ο ΠΑ.Σ.Α.Π. πλέον έχει μπει για τα καλά στη συνείδηση όλων και έχει γίνει θεσμός. Αυτό σημαίνει πως κατά κάποιο τρόπο αναγνωρίστηκε μέσα σε λίγο χρονικά διάστημα το έργο μας, κάτι που μας γεμίζει ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για το μέλλον».