Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Γ' Εθνική: Όσα είπε ο Βασίλης Τσιομλεκίδης στη συνέντευξη Τύπου στο Χαριλάου

Ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Βασίλης Τσιομλεκίδης στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε η ομάδα του σε ένα ωραίο στάδιο και στο ποια αομάδα άξιζε την άνοδο.


Σύμφωνα με τον Βασίλη Τσιομλεκίδη ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε ο Έβρος Σουφλίου στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο, όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου, δεν κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι.

«Για εμάς ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Ήρθαμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Ο Άρης ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Κρίθηκε στις δύο πρώτες ευκαιρίες που είχαμε. Ο Άρης πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια, ήταν καλύτερος και δίκαια κέρδισε.

Σε ερώτηση του ThrakiSportS, για το ποια είναι καλυτερη ομάδα, μια και τις αντιμετώπισε μεσα σε μια εβδομαδα, απάντησε πώς "παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και με διαφορά. Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Αρης είναι με διαφορά αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος σε δεν έχει καμια σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου».

Από την άλλη μεριά, παρά την κατήφεια από τη νίκη των Σερρών, αισιόδοξος για θετική έκβαση της προσπάθειας για την άνοδο εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.  Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι είπε: «Νομίζω είχαμε το καλύτερο παιχνίδι από την μέρα που ήρθα. Η αντίδραση του κόσμου στο τέλος του παιχνιδιού το απέδειξε. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και να περιμένουμε μέχρι το τέλος ένα αποτέλεσμα από τον Πανσερραϊκό. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος, είμαι αισιόδοξος.Απ ότι άκουσα και σήμερα δεν άξιζαν την νίκη. Ελπίζω ότι σε ένα παιχνίδι δεν θα κερδίσουν.Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προπονηθούμε σκληρά και να κάνουμε τρεις νίκες».