Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στη νίκη του Αβάτου στην Βιστωνίδα και τα… επινίκια (+photos)


Φινάλε με νίκη για τον Άρη Αβάτου, που κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, και θα εκπροσωπήσει το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο  στα μπαράζ ανόδου  στην Γ’ Εθνική.


Η ομάδα του Χρήσου Σαμαρά ήθελε να κλείσει με ακόμη μια νίκη, 22 νίκες συνολικά, το πρωτάθλημα και απέναντι στην Βιστωνίδα το κατάφερε έστω και με 1-0. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Φελώνη που στα μπαράζ θα αποτελέσει την έδρα του Αβάτου, η Βιστωνίδα μπήκε πιο δυνατά  και στο 10’ απείλησε την εστία του Χατζηγεωργίου με το σουτ του Τενεκέ να αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Άρη.

Στο 28’ οι παίκτες του Νίκου Μαυρομάτη απείλησαν εκ νέου με το σουτ του Γιάννη Βασιλειάδη να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 31’ στην πρώτη απειλητική προσπάθεια των παικτών του Άρη  ο Χριστοφορίδης έκανε την μπούκα με τον Μακράκη να του βάζει την κόντρα και τον Βαχαβιώλο να δείχνει την βούλα, το πέναλτι εκτέλεσε ο Χριστοφορίδης που ευστόχησε πετυχαίνοντας το  23πρωσοπικό του τέρμα, με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε ελάχιστες καλές ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να περιμένουν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης για να πάνε… διακοπές, και τους φιλοξενούμενους για να ξεκινήσουν τα γλέντια για το τέλος της σεζόν και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα μπαράζ ανόδου. Μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα το σουτ του Γιώργου(Τζότζος) Βασιλειάδη με τον Ρούφο να αποκρούει σε κόρνερ. Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Βαχαβιώλο οι παίκτες του Αβάτου ξέσπασαν σε πανηγύρια, με σαμπάνιες και πολλές σέλφι.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Άρη τίμησε τον πρώτο της σκόρερ Γιάννη Χριστοφορίδη με τιμητική πλακέτα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα το ποδοσφαιρικό τιμ παρέθεσε γεύμα στους παίκτες ενώ πλέον η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά θα φορτσάρει εν όψει των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Νέστο Χρυσούπολης στις 10 Μαΐου στο γήπεδο της Φελώνης. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βαχαβιώλος με βοηθούς τους Χρυσέλη και Χαραλαμπίδου.

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ(Νίκος Μαυρομάτης): Ρούφος, Αγγελίδης, Καπράνης, Κομνηνός, Μακράκης, Τενεκές, Γκατζόγιας(61’ Νυφαδόπουλος), Βασιλειάδης Γ., Μπουρλόγλου, Βασιλειάδης Στ., Δασκαλάκης
ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Χρήστος Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Γιαννακούδης, Καρασερίδης, Τσορμπατζίδης, Μπαϊρακταρίδης, Παρσαντανιάν(28’ Βασιλειάδης Γ.), Σαρηγιαννίδης, Κυριαζίδης(71' Ελμασίδης), Παλατίν(46’ Γκέκας), Λαζαρίδης, Χριστοφορίδης

Δείτε παρακάτω μέσα από τον φακό του    ThrakiSportS στιγμές από τον αγώνα της Βιστωνίδας με το Άβατο αλλά και τα επινίκια που ακολούθησαν