Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Μετράει αντίστροφα ο Γκαράς για να σηκώσει (και) την κούπα του πρωταθλήματος

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον απογευματινό τρίτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ της Volley League, που μπορεί να αποδειχθεί και ο τελευταίος.

Στο γήπεδο της Πυλαίας θα βρίσκεται η κούπα του πρωταθλητή, την οποία θα σηκώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ εφόσον κερδίσουν. Αν χάσουν πάντως, δεν χάνονται, καθώς θα έχουν άλλες δύο ευκαιρίες για να στεφθούν μετά από κυπελλούχοι και πρωταθλητές.

Ανάμεσα στα βασικά στελέχη της ομάδας του ΠΑΟΚ και ένας Εβρίτης, ο Δημήτρης Γκαράς. Ο 30χρονος ορεστιαδίτης λίμπερο τόσο στις δηλώσεις του μετά τον πρώτο όσο και μετά τον δεύτερο τελικό υπήρξε ενθουσιώδης μεν, συγκρατημένος δε.

"Υπήρχε πάθος και ένταση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηριξε και μας έδωσε δύναμη για τα δύο πρώτα βήματα, αλλά αυτά δεν θα έχουν νόημα αν δεν γίνει και το τρίτο".

Αναφερόμενος στον Ερνάντο Γκόμεζ, ο Δημήτρης Γκαράς τόνισε: "Αισθανόμαστε ασφάλεια όταν έχουμε έννα παίκτη τέτοια εμβέλειας στην ομάδα, που τα καταφέρνει τόσο καλά. Σε κόντρα μπάλα είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα έχει, αλλά δεν είναι μόνο αυτός".

Μιλώντας για την πίεση που μπορεί να υπήρχε στην ομάδα, ο Γκαράς λέει: "Δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη πίεση. Ήταν μεγαλύτερη στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, γιατί η ομάδα είχε μία καμπή, αλλά την ξεπεράσαμε και τώρα είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας".

Πάντως, σε όσους σπεύδουν να τον ονοματίσουν από τώρα πρωταθλητή, απαντά: "Γίναν τα δύο βήματα, μένει άλλο ένα. Ας μην προτρέχουμε, αλλά ναι, είμαστε κοντά...".