Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μισή πρόκριση με... τεσσάρα από τα Σώματα Ασφαλείας Ροδόπης σε αυτά της Λάρισας

Με το ένα βήμα στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Κυπέλλου Σωμάτων Ασφαλείας βρίσκεται η ομάδα των Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης. 

Την Τρίτη στο γήπεδο του Κοσμίου φιλοξένησε το αντίστοιχο τμήμα της Λάρισας και το φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα, βάζοντας γερή βάση για την απόκτηση του ενός εισιτήριου για τα ημιτελικά.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Rodopi Sports, από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του κ. Μαχαιρίδη ήταν ανώτερη από τους ποδοσφαιριστές της θεσσαλικής πόλης καταφέρνοντας να βάλει τις βάζεις για μια ευρεία νίκη.

Ήδη από το πρώτο τέταρτο με δυο τέρματα των Πασχάλη και Δουκα η Ροδόπη προηγήθηκε με 2-0 και λίγο πριν σφυρίξει ο κ. Δημητριάδης για την ανάπαυλα. ο Σωτηρόπουλος με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή 'εδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Θρακιωτών.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά ωστόσο δεν είχαν την κλασική ευκαιρία που θα τους έδινε το δικαίωμα για αναπτέρωση του ηθικού τους. Παρόλα αυτά μείωσαν το σκορ στο 86ο με τον Κατσαρό έπειτα από λάθος εκτίμηση του γκολκίπερ της Ροδόπης. 

Τελικά οι παίκτες του νομού Ροδόπης στο τέλος του παιχνιδιού βρήκαν ξανά δίχτυα με τον Παπαγεωργίου κάνοντας το τελικό σκορ Ροδόπη - Λάρισα 4-1. Για να αποκλειστούν θα πρέπει να ηττηθούν με τουλάχιστον 3-0 την ερχόμενη Τρίτη στη Λάρισα.

ΡΟΔΟΠΗ: Μαχαιρίδης, Τουφεξής (46 Τσορμπατζόγλου), Τσιπλακίδης,Παπαγεωργίου , Καραθανάσης, Δούκας (60 Ροδουσάκης),Μακίδης (60 Γούσιος), Κολάκης, Σωτηρόπουλος, Μυστρίδης, Πασχάλης
ΛΑΡΙΣΑ: Παπαχρήστος, Παπαιωάννου, Καρακώστας (Τζήκας, Τσιουτσιουμης, Λυκώστας, Δαλακώνης, Παπαμανάκης, Ξηρονερίτης, Νόσιαλος(60 Κατσαρός) , Λέντζας, Γεωργαντάς.