Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Video: Το τρίτο ημίχρονο του φετινού τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου

Ο ΑΟ Νεοχωρίου ήταν το απόγευμα του Σαββάτου ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας.


Οι φιναλίστ που για πρώτη φορά συμμετείχαν στον τελικό της διοργάνωσης έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν ιδιαίτερα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των συνεχόμενων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών 

Ο αγώνας που παρακολούθησαν περισσότεροι από πεντακόσιοι φίλαθλοι δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητα του μιας και στο μεγαλύτερο μέρος του λόγω κυρίως του δύσκολου αγωνιστικού χώρου αναλώθηκε στις δυνατές μονομαχίες και στο παιχνίδι κέντρου.

Η Ένωση ήταν η ομάδα που υπερείχε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχασε τις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν με τον Παναγιωτόπουλο να είναι άστοχος και τον Σαμουρίδη να αποκρούει το σουτ του Τερζή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Κυριαλάνη έδωσαν στην ομάδα του την ώθηση να διεκδικήσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Ρουσσίδη να έχει μια καλή στιγμή με το σουτ από κοντά να μπλοκάρει τελικά ο Κώτσιος. 

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του έμπειρου Γκεργκίδη (το κέρδισε ο αρχηγός Μποϊδανίδης τον οποίο ανέτρεψε ο Καπανίκας) έδωσε προβάδισμα στο σκορ 0-1 στο 75΄στην ομάδα του η οποία ευτύχισε να σκοράρει χωρίς να έχει δημιουργήσει πολλές αξιόλογες φάσεις στα καρέ της Ένωσης.

Στο υπόλοιπο του αγώνα ο Α.Ο.Νεοχωρίου προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα δίνοντας χώρο στην Ένωση η οποία όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ μερικές ευκαιρίες που δημιούργησε και πιθανότατα θα μπορούσε να δεχθεί και άλλο τέρμα,μιας και ανέβηκε πολύ στο γήπεδο, δίνοντας στον Α.Ο.Νεοχωρίου την ευκαιρία να χτυπήσει στην αντεπίθεση. 

Άριστη, σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Μηλίκα στο radioevros, η διαιτητική τριπλέτα με τον κ. Σκίνδρη να έχει βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο και 

Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Κυριαλάνης): Σαμουρίδης, Βουζιανάς (51΄Ντάκης), Κιτσικούδης, Δημητριάδης, Μποιδανίδης (84΄Κατσάνος), Κουσουλός, Θεμελής, Λόλακας(74΄Γκεργκίδης), Ρουσσίδης Α, Κιολές, Ρουσσίδης Θ. 
ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Βουρδόγλου): Κώτσιος, Δουρουγιδένης, Φραγκουλίδης (83΄Μπίτσος), Σίσκος, Κωνσταντάκης, Μωραΐτης(57′ Καπανίκας), Μαλτέζος ,Καβατζικιώτης, Τερζής, Παναγιωτόπουλος, Κυριζάκης(83΄Νότας)

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΒΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ RADIOEVROS.GR