Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ιταλικό δημοσίευμα στέλνει τον Τοροσίδη εκτός Ρόμα αλλά σε άλλη ομάδα του Καμπιονάτο

Την περίπτωση του Μπρούνο Πέρες της Τορίνο φέρεται να εξετάζει η Ρόμα, η οποία δείχνει διατεθειμένη να συμπεριλάβει στα έμψυχα ανταλλάγματα τον Βασίλη Τοροσίδη, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Βραζιλιάνος μπακ πραγματοποιεί πολύ καλή πρώτη χρονιά στην Ιταλία με την «γκρανάτα», έχοντας 25 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας παράλληλα δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Όπως υποστηρίζει ο ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο ατζέντης του παίκτη βρέθηκε στη Ρώμη και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή των «τζιαλορόσι», Βάλτερ Σαμπατίνι, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι Ρωμαίοι φέρονται διατεθειμένοι να... μπλέξουν στις διαπραγματεύσεις, εκτός κάποιων νεαρών παικτών, ακόμα και το πολυεργαλείου που ονομάζεται Βασίλης Τοροσίδης, ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Πρόκειται για ένα πολύ πιθανό σενάριο όπως τονίζεται. 

Υπενθυμίζουμε πως ο Θρακιώτης πήγε πριν δυο χρόνια στον Ρόμα, τον Ιανουάριο του 2013, ερχόμενος από τον Ολυμπιακό. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ στο ενεργητικό του.