Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλάζει έδρα εν όψει Νέστου Χρυσούπολης ο Ηρακλής Ζυγού!

Η δυναμική της ομάδας του Νέστου Χρυσούπολης όπως και το έντονο ενδιαφέρον αρκετού κόσμου τόσο από την γειτονική πόλη της Χρυσούπολης όσο και από την Ξάνθη για να παρακολουθήσουν το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ του Κυπελλούχου της ΕΠΣ Ξάνθης Ηρακλή Ζυγού 
και αυτού της ΕΠΣ Καβάλας Νέστου Χρυσούπολης «ανάγκασε» τους ιθύνοντες της ομάδας του Ζυγού να προχωρήσουν σε αλλαγή έδρας. 
Έτσι και μετά από διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη η ομάδα του Ζυγού πήρε την απόφαση να υποδεχτεί τον Νέστο όχι στο γήπεδο του Ζυγού, που και κερκίδες δεν έχει αλλά είναι και αρκετά ταλαιπωρημένο, αλλά σε αυτό της Φελώνης. 

Για όσους δεν γνωρίζουν το γήπεδο της Φελώνης είναι η έδρα της Βιστωνίδας, ένα γήπεδο «κόσμημα» με εξαιρετικό χλοοτάπητα αλλά και εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υποδομή, και επίσης σημαντικό η μεγάλη κερκίδα που υπάρχει και μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο. 

Οριστικά λοιπόν αποφασίστηκε το παιχνίδι της Τετάρτης 1ης Απριλίου που θα γίνει στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Φελώνης και αναμένεται να αποτελέσει ένα παιχνίδι γιορτή και διαφήμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής. 

Άλλωστε ως μια μεγάλη γιορτή αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Ζυγού που έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον της σε αυτό το παιχνίδι.