Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πήγαν από τον Έβρο για τον τελικό του χάντμπολ αλλά δεν τον είδαν λόγω επεισοδίων

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 29-27 στον επεισοδιακό τελικό του κυπέλλου χάντμπολ και στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για 2η φορά στην ιστορία του, αλλά δεν υπήρχαν στις εξέδρες φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν την απονομή.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι σημειώθηκαν θλιβερά επεισόδια. Οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού, με αποτέλεσμα η μαζική προσέλευση φιλάθλων της ΑΕΚ ένα τέταρτο μετά την έναρξη του ματς να οδηγήσει σε πανικό,  ανταλλαγή φωτοβολίδων με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είχαν γεμίσει από νωρίς το κλειστό της Πυλαίας και διακοπή του αγώνα για περίπου τρεις ώρες.

Οι εικόνες διέσυραν ξανά τη χώρα και ανέδειξε μεγάλους νικητές του χούλιγκανς, τους στρατούς και τη βία. Ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής αποφάσισε αρχικά την οριστική διακοπή του ματς, ωστόσο μεταπείστηκε από τις διοικήσεις των δύο ομάδων και το ματς ξανάρχισε ώρες μετά, αφού εκκενώθηκε πλήρως το στάδιο.

Έτσι τον τελικό ουσιαστικά δεν τον είδαν φίλαθλοι των δύο ομάδων. Κατά συνέπεια, πήγε τζάμπα και το ταξίδι των οπαδών της ΑΕΚ από το Διδυμότειχο που έσπευσαν στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό, όπως φαίνεται πάνω αριστερά, στην φωτογραφία του InTime...