Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ Θράκης: Ορίστηκε άμεσα το αναβληθέν ματς Φιλίας-Κοσμίου γιατί... ξέμειναν από ημερομηνίες!!!

Άμεσα όρισε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης την αναμέτρηση ανάμεσα στην Φιλία Κομοτηνής και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, που αναβλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου γιατί το γήπεδο του Άλσους είχε μετατραπεί σε... λίμνη.


Ο αγώνας είναι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 Κατηγορίας και με δεδομένο ότι απομένουν άλλες... επτά για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να έχει συμβεί και να δηλωθεί πρωταθλητής για τα μπαράζ ως το τέλος Απρίλη, γίνεται αντιληπτό ότι ελεύθερες ημερομηνίες δεν υπάρχουν.

Ήδη η τέταρτη αγωνιστική έχει οριστεί για την Τετάρτη και η επόμενη το Σάββατο και γενικά κάπως έτσι θα κυλήσει το πρωτάθλημα μέχρι και το τέλος, δεδομένης και της διακοπής λόγω του Πάσχα. προκειμένου λοιπόν να μην παίζουν... πασχαλιάτικα οι δυο ομάδες, η ΕΠΣ Θράκης όρισε ο αγώνας Φιλίας - ΠΑΟΚ Κοσμίου που αναβλήθηκε το Σάββατο να γίνει την Κυριακή.

Οι ομάδες και οι διαιτητές οφείλουν να παραβρεθούν στο γήπεδο το μεσημέρι και αν το γήπεδο μπορεί να αντέξει την αναμέτρηση, αυτή θα ξεκινήσει κανονικά. Αν όχι, τότε απόφαση της ΕΠΣ είναι το ματς να διεξαχθεί οπωσδήποτε, έστω και σε άλλη έδρα, μια ώρα μετα.

 Ως εναλλακτική προβάλει το γήπεδο της Εκτενεπόλ που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Πόντος Κομοτηνής και τελευταία εναλλακτική, ακόμα και αν χρειαστεί το φως των προβολέων, είναι το πλαστικό της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό.