Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η επίσκεψη του Ρόκα στο γραφείο του Χαμζάογλου και τα σχόλια του προπονητή του Πανθρακικού

Το ταξίδι του Πανθρακικού στην Κωνσταντινούπολη ήταν μια ευκαιρία όχι μόνο για την ανταλλαγή δώρων με τον Χαμζά Χαμζάογλου αλλά και για ανταλλαγή απόψεων του κομοτηναίου προπονητή της Γαλατά με τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα.

Μάλιστα, ο Χαμζάογλου άνοιξε το προσωπικό του γραφείο (γιατί διαθέτει και τέτοιο στις εγκαταστάσεις της ομάδας) και υποδέχθηκε σε αυτό τον ισπανό τεχνικό του Πανθρακικού. Την φωτογραφία δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Ρόκα. 

"Good coach, Great person, Finally Galatasaray - Panthrakikos 0-2, Great Vixtory, Vamos!!!" ήταν στο σχόλιο του προπονητή του Πανθρακικού στην συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μιλώντας μάλιστα στο Sport24 πρόσθεσε: ''Η επικοινωνία που έχουμε με τη Γαλατάσαράι και γενικά οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει είναι εξαιρετικές. Πήγα στο γραφείο του προπονητή της, ο οποίος μου είπε να πηγαίνω εκεί όποτε θέλω, να παρακολουθώ προπονήσεις. Μου αρέσει αυτό, γιατί μαθαίνω πολλά. Το έχω ξανακάνει να παρακολουθώ προπονήσεις άλλων μεγάλων ομάδων, όπως της Βιγιαρεάλ, της Γκένκ, ενώ το καλοκαίρι πήγα για δύο μέρες και στο Μάντσεστερ''.