Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Εξελίξεις στον Εθνικό! Τελείωσαν τον Όστιν και επιστρατεύθηκε (ξανά) ο Σιδηρόπουλος

Αλλαγές στο ρόστερ του Εθνικού είχαμε μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το ΤΑΑ Εθνικός, προφανώς για οικονομικούς λόγους, αποδέσμευσε με το τέλος Μαρτίου τον πασαδόρο Κρίστοφερ Όστιν, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Κηφισιά στο τέλος Ιανουαρίου, περισσότερο για να βοηθήσει στις προπονήσεις.

Έτσι κι αλλιώς δεν είχε χρησιμοποιηθεί στους αγώνες, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε από το Λιγκ Καπ ο Σάκης Μουστακίδης, αλλά βοηθούσε με την παρουσία του στις προπονήσεις και φυσικά συμμετείχε στις αποστολές, με τελευταία αυτήν στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο μπορεί η αποστολή του Εθνικού να γύρισε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή, μαζί της ωστόσο δεν επέστρεψε ο Όστιν. Ελήφθη η απόφαση να αποδεσμευτεί πριν καν συμπληρώσει δίμηνο η παρουσία του στον Εθνικό και σύμφωνα με πληροφορίες επιστρέφει στην Αμερική.

Η αποχώρησή του έγινε αντιληπτή στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, όπου για να μπορέσει να βγει σε πέρας, ο Σάκης Μουστακίδης επιστράτευσε για ακόμα μια φορά στην σεζόν τον Άκη Σιδηρόπουλο, που φόρεσε έτσι  ξανά τα μπλέ. 

Ο έμπειρος πασσαδόρος έχει δελτίο, καθώς είχε άλλωστε αγωνιστεί και στην Λαμία. Θα περιλαμβάνεται μάλιστα και στην αποστολή του Εθνικού για το σαββατιάτικο ματς με τη Σύρο. 

Η αναμέτρηση αυτή με τον Φοίνικα έχει πάρει πλέον τον χαρακτήρα τελικού, αφού θα είναι αυτή που θα κρίνει την έξοδο του Εθνικού στην Ευρώπη. 

Με νίκη ο Εθνικός τερματίζει δεδομένα εντός τετράδας και πιθανότατα τρίτος στην κανονική διάρκεια, εξασφαλίζοντας συμμετοχή στα ημιτελικά των πλέι οφ και διεκδικώντας απέναντι είτε στον ΠΑΟΚ είτε (το πιθανότερο) στον Ολυμπιακό είσοδο στον τελικό του πρωταθλήματος για δεύτερη σερί σεζόν.