Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Απορίες και αλήθειες για... «το "exit" του Καραολάνη απ΄ τον Πανθρακικό»

Ένα περίεργο δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη στην Ώρα, αλλά υπήρξε αναπαραγωγή στο διαδίκτυο την Τετάρτη και προκάλεσε αρκετές συζητήσεις.

Ο λόγος για αυτό που αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Τάσου Καραολάνη από τον Πανθρακικό, κάτι που ακούγεται ωστόσο στην Κομοτηνή εδώ και μήνες και προκάλεσε έκπληξη ο χρόνος δημοσίευσης.

Το δημοσίευμα στην στήλη του Κώστα Πλιάτσικα αναφέρει ότι "στο pre game της αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Βέροια κυκλοφόρησε έντονα στην πόλη της Κομοτηνής, πως ο Τάσος Καραολάνης φέρεται να σκέφτεται το προσωπικό «exit» από την θρακιώτικη ΠΑΕ και κατ΄επέκταση από το χώρο του ποδοσφαίρου".

Συμπληρώνει όμως ότι "ωστόσο, η νίκη στην πόλη της Ημαθίας σε συνδυασμό με το «δώρο» της ήττας του Λεβαδειακού στην Τούμπα, έρχονται να βάλουν στον «πάγο» τις όποιες σκέψεις αποχώρησης. Φτάνει βεβαίως ο Πανθρακικός να καθαρίσει την… μπουγάδα της παραμονής στη Superleague, μέσω των τριών βαθμών στο προσεχές «El Thrakiko» με την Ξάνθη. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα τα ενδεχόμενα λέγεται πως παραμένουν ανοιχτά. I love this game!".

Η ουσία είναι ότι ο Τάσος Καραολάνης δείχνει εδώ και αρκετό καιρό κάποια σημάδια κόπωσης, ωστόσο δεν έχει αποχωρήσει από την ομάδα και ο κόσμος στην Κομοτηνή πιστεύει ότι ακόμα πιο δύσκολα θα κάνει κάτι τέτοιο, ειδικά αν υποβιβαστεί στην Β' Εθνική. Τότε είναι που θα χρειαστεί στήριξη, αλλά και που αυτή η στήριξη θα είναι υπεροπολίτιμη, έστω και με χαμηλότερο μπάτζετ.

Αντιθέτως, αν παραμείνει η ομάδα στην Super League, θα χρειαστούν πιο ισχυρές οικονομικές ενέσεις. Και είναι ο ίδιος κόσμος, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται, λέει ότι είναι σίγουρο ότι ο Καραολάνης θα τις προσφέρει, όπως κάνει χρόνια τώρα, αν και με μέτρο. Σε κάθε περίπτωση απορούν για τον λόγο που βγαίνουν αυτά παραμονές του κρισιμότερου αγώνα για την σωτηρία της ομάδας...