Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Τα μυστήρια της τούρτας με τον αριθμό "6" που έκοψε ο Θοδωρής Βασιλακάκης

Τούρτα έκοψε ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Όχι όμως, δεν είχε γενέθλια. Άλλη ήταν η επέτειος την οποία γιόρτασε φορώντας το καπέλο των Chicago Bulls και σβήνοντας το κεράκι με τον αριθμό έξι.


Όπως γράφει και στην τούρτα, αφορά το χρονικό διάστημα 2009-2015. Τι είναι αυτό; Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος στο facebook, αποδεικνύοντας ότι αν και δεν έχει καταγωγή από την Ξάνθη, έχει γίνει πιο Ξανθιώτης και από τους Ξανθιώτες.

Η φωτογραφία συνοδεύθηκε με το εξής κείμενο στο facebook:

Μολις ολοκληρωθηκε η εκτη μου σεζον super league με την skoda xanthi... Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι ζω μαζι με την ομαδα μου την σημαντικοτερη στιγμη της ιστοριας της και θα ειμαι ακομα περισσοτερο εαν πανηγυρισουμε την κατακτηση του κυπελλου..!


Άλλωστε ο «Τεό» από το καλοκαίρι του 2009 που αποκτήθηκε από την Βέροια, έχει καταφέρει να γίνει πολύ σημαντικό μέρος αυτή της ομάδας, με γεμάτες χρονιές, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει αποτελέσει μεταγραφικό στόχο ομάδων της Super League αλλά και του εξωτερικού. 

Ο Βασιλακάκης σε αυτή την εξαετία μετρά 135 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα πετύχει και 8 τέρματα. Ενώ αξίζει να σημειώσουμε ένας από τους βασικούς συντελεστές για να φτάσει η Skoda Ξάνθη στον πρώτο τελικό της ιστορίας της είναι ο Ημαθιώτης μέσος μια και με το δικό του τέρμα στο φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό η Ξάνθη πήρε την μεγάλη πρόκριση μέσα στην Αθήνα.