Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Έφτασε Ισπανία ο Ρόκα και πήγε στην Βαρκελώνη να δει οικογενειακώς την... Ρεάλ

Στην Ισπανία βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου ο προπονητής του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα, που είχε την ευκαιρία την Κυριακή να περιπλανηθεί οικογενειακώς στις διάσημες παραλίες της Βαρκελώνης αλλά και να δει την... Ρεάλ.


Βλέπετε, την ώρα που η Μπαρτσελόνα κατακτούσε τον τίτλο μέσα στην Μαδρίτη κερδίζοντας την Ατλέτικο, ο ίδιος επέλεξε να πάει με τα μικρότερα αγόρια της οικογένειας να δούνε την Ρεάλ, που έπαιζε στην Βαρκελώνη απέναντι στην Εσπανιόλ.

Η Ρεάλ κέρδισε με 4-1 με χατ τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε έναν αγώνα που και τα πέντε του τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ωστόσο το νικηφόρο πέρασμα της Μπάρτσα από το Βιθέλντε Καλντερόν της Ατλέτικο ουσιαστικά είχαν καταστήσει αδιάφορο το ματς, αφού ο τίτλος είχε ήδη πάει στην καταλανική ομάδα.

Ο Ρόκα θα περάσει το βράδυ στην Βαρκελώνη ακούγοντας τους οπαδούς της "μισητής" Μπάρτσα να πανηγυρίζουν έναν ακόμα τίτλο. Η Ρεάλ θα περιοριστεί στην δεύτερη θέση, εκτός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας για παρηγοριά την κούπα της Ευρωλίγκα...