Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ποιο "Ελ Θράκικο"; Ούτε 1,10 η νίκη του Πανθρακικού! Για τους μπουκ έγινε Μπάρτσα και η Skoda ομάδα τοπικού!!!

Οι πρώτες αποδόσεις για την τελευταία αγωνιστική της Super League άρχισαν να σκάνε στο διαδίκτυο με αποδόσεις που κάνουν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να ντρέπονται που δηλώνουν φαβορί!

"Για μία ακόμα φορά η ελληνική Super League πρωτοτυπεί και αναπροσαρμόζει την έννοια της λέξης «στοιχηματικό φαβορί». Οι πρώτες αποδόσεις των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιριών για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος άρχισαν να σκάνε και η Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ήδη ντρέπονται για την ετικέτα του φαβορί που κουβαλάνε", σχολιάζει το sdna.

Το υποτιθέμενο ντέρμπι της Θράκης ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη εκτιμούν οι μπουκ πως θα είναι παράσταση για ένα ρόλο, αφού η νίκη της ομάδας της Κομοτηνής πληρώνει μόλις 1,09   ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το διπλό του Λεβαδειακού στην έδρα του Εργοτέλη (1,13) και ο άσος του Πανιωνίου επί του αδιάφορου ΠΑΟΚ, που δίνει απόδοση 1,45 με το διπλό της ομάδας που είναι δεύτερη στην βαθμολογία να πληρώνει 11!

Ακόμα πιο περίεργες όμως οι αποδόσεις στο ματς του Πλατανιά με τον Ολυμπιακού, αφού φαβορί δίνεται η ισοπαλία (!) με απόδοση 1,90, αφού ένας βαθμός αρκεί στους Κρητικούς για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ αν πρόκειται κάποιος να νικήσεις, αυτός είναι ο Πλατανιάς, όχι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Δείτε τις αποδόσεις: