Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Ρομέου στη μαμά του για την ημέρα της μητέρας

Λίγες ώρες πριν τον κρισιμότατο αγώνα του Πανθρακικού με την Ξάνθη, ο Βραζιλιάνος παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής Ρομέου έστειλε μέσω του instagram ένα μήνυμα στην μητέρα του.

Βλέπετε, αυτήν την Κυριακή γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η Γιορτή της Μητέρας. Γιορτάζουν οι μανούλες και ο Ρομέου αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά της, δεν ξέχασε τη δική του.

Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία μαζί της, από κάποιο αεροπλάνο, επισημαίνοντας ότι σύντομα θα πάρει την πτήση της γραμμής και θα είναι κοντά της, καθώς ολοκληρώνεται η σεζόν για την ομάδα του.

Έγραψε χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας την ανάρτησή του από πολλές καρδούλες:  
"Parabénsssssss mãe..
Te amo minha mãe,em breve estaremos juntos para matar a saudade...".

Και για όσους σπεύσουν να πουν πώς είναι δυνατόν ο Ρομέου επτά ώρες πριν το παιχνίδι να μην έχει το μυαλό του σε αυτό αλλά να ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ας μην ξεχνάμε ότι είναι τιμωρημένος και άρα εκτός αποστολής του συγκεκριμένου αγώνα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν τον ζει με τον δικό του τρόπο και δεν έχει αγωνία. Αλλά μάνα είναι μόνο μία και ο Ρομέου θέλησε να της στείλει με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του, λαμβάνοντας τις επιδοκιμασίες δεκάδων φίλων του που έσπευσαν μαζικά να πατήσουν "like"...