Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Εξώδικα, μηνύσεις, παρασκήνια και έντονες ζυμώσεις ενόψει των εκλογών για το ΤΑΑ Εθνικός

Κάθε άλλο παρά ήρεμη φαίνεται ότι θα είναι η αλλαγή σκυτάλης στην διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που αναμένεται μετά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (11/5).

Υπάρχουν απειλές για εξώδικα και μηνύσεις, σύμφωνα τουλάχιστον με δημοσίευμα του site της Αλεξανδρούπολης "to scandalo". Πρόκειται για νέα, "σκανδαλοθηρική" ιστοσελίδα, όπως μαρτυρά και το όνομά της, που ωστόσο θεωρείται αρκετά καλά ενημερωμένη για τα κακώς κείμενα της Αλεξανδρούπολης.

Σε κυριακάτικη ανάρτηση αναφέρονται τα εξής που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ πάνω στην εικόνα. Τι έχει συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερασιτέχνης Εθνικός με παρασκηνιακές κινήσεις προωθεί νέο διοικητικό σχήμα, επιχειρώντας να αποκόψει τελείως από αυτό τα στελέχη που μετείχαν στις συνθέσεις του ΤΑΑ τα τελευταία τρία χρόνια επιτυχιών, με το επιχείρημα ότι δημιουργήθηκαν χρέη.

Ωστόσο κάποιοι από τους ανθρώπους αυτούς, που έβαλαν μέχρι και προσωπικά χρήματα για να καταφέρουν να σώσουν την ομάδα, πιστεύουν ότι ουσιαστικά πάνε να τους... αδειάσουν, την ώρα που υποστηρίζουν ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν από διοικήσεις παλαιοτέρων ετών (με αποκορύφωμα βεβαίως αυτό για το Νίκο Σαμαρά) - για τα οποία προφανώς και δεν έχουν αυτοί ευθύνη αλλά προφανέστατα οι διοικήσεις του Ερασιτέχνη που επέλεγαν αλλά και έλεγχαν τους εκάστοτε διοικούντες του τμήματος βόλεϊ.

Υπό αυτές τις συνθήκες έχουν διαμορφωθεί τουλάχιστον δύο στρατόπεδα, όπως υπονοεί και το δημοσίευμα στο "scandalo". Από τη μία αυτοί που σύμφωνα με όσα υπονοεί το δημοσίευμα και ισχυρίζονται οι ίδιοι "μάτωσαν" (καί οικονομικά) τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο, με τα όποια καλά και τα όποια λάθη τους, και από την άλλη αυτοί που απλά απολάμβαναν τον κόπο και τον ιδρώτα των άλλων και θεωρώντας ότι πλέον δεν τους έχουν ανάγκη, επιχειρούν να τους αντικαταστήσουν φέρνοντας ένα νέο σχήμα. 

Λέγεται ότι το νέο αυτό σχήμα θα παρουσιαστεί στην ΓΣ του Εθνικού επιδιώκοντας ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά αυτοί που τόσα χρόνια έτρεχαν τον σύλλογο και νιώθουν ότι κάποιοι τους εκμεταλλεύθηκαν, τους χρέωσαν όλα τα λάθη και επιχειρούν τώρα να τους πετάξουν σαν... στυμμένες λεμονόκουπες, δεν προτίθενται να καταθέσουν εύκολα τα όπλα.

Κάπως έτσι οι απειλές για εξώδικα και μηνύσεις δίνουν και παίρνουν. Και κάποιες φήμες λένε ότι ήδη έχουν γίνει και πράξη, δείχνοντας ότι στον Εθνικό έχουν γίνει "μια ωραία ατμόσφαιρα", που έλεγε και ο μακαρίτης ο Ντίνος Ηλιόπουλος.